Iedere dag feest…

Het begon 2 weken voor mijn verjaardag op 1 november…!

Als kind kleurde ik iedere avond een vakje in van een kleurplaat die mijn moeder ieder jaar speciaal voor mij maakte.

Twee weken lang werd de spanning opgebouwd en werd er een stukje ingekleurd tot de grote dag: mijn verjaardag op 14 november!

De ballonnen, lampionnen en kleurrijke slingers hadden een magische uitstraling waardoor je toch niet anders kan dan met een brede smile op je gezicht je verjaardag te beleven. Het nadenken over de traktatie, de uitnodiging voor het feestje en wat we wilden gaan doen, dat we het geheim gingen houden en aan niemand zouden gaan zeggen. Dat papa frietjes met kip ging maken en wat er in het snoepzakje mee naar huis moest zitten. Alles echt alles vond ik toen en nu aan het jarig zijn leuk…

En dit gelukzalige gevoel wil ik met de wereld delen en zo zijn de magische feestelijke Puk Art producten voor het ultieme kleurrijke feest ontstaan…

En daarom is het bij ons ook Alle dagen feest!