Over de opdrachtgever

Hoe fijn en comfortabel je leven ook is; Wie kan zeggen dat het altijd simpel en makkelijk is? We hebben allemaal onze eigen twijfels en onzekerheden die ons in de weg staan bij het maken van keuzes & het ontwikkelen van onze talenten. Soms zien we zelfs de opties die we hebben niet meer en draaien we in cirkeltjes rond.

De “Sweet Spot”… een stadium waarin alles vanzelf lijkt te gaan en je zonder noemenswaardige inspanning kunt behalen wat en hoe je het wilt.

De “Sweet Spot” is een term die o.a. in de tenniswereld bekend is als: “het perfecte raakpunt van het racket met de bal, waardoor je zonder overmatige krachtsinspanning de ideale slag kunt slaan”. De “Sweet Spot” in je eigen leven… een situatie die het verdient om nader onder de loep te nemen.

Waar zit voor jou je “Sweet Spot” in je leven, wat doe je of kun je doen om er zo dicht mogelijk bij te komen? Want… de ideale wereld bestaat niet maar hoe uitdagend is het om de ideale wereld te benaderen?

Het Sweet Spot Principe™ is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die in een positieve en stimulerende training een boost willen geven aan hun zelfvertrouwen door te focussen op hun eigen drijfveren en levensvisie.

De opdracht

Ter horst en partners was voor hun sweet spot principe op zoek naar pakkende motiverende plaatjes waarmee ze hun cursisten kunnen e-coachen!

Dit resulteerde in een 50 tal afbeeldingen zowel op gebied van normen en waarden als motivatie. Een aantal van beiden groepen zie je hieronder.